16.1.13

Akari lamp! L'arròs que il·lumina!



Akari Lamp. El arroz que ilumina! 
Isamu Noguchi


La il·luminació és una passió per mi. No sé d’on em ve però ja fa molts anys que vaig col·leccionant llums meravelloses. És molt important que els punts de llum que li donis a casa teva, als teus espais, racons, a la teva vida estiguin pensats i mínimament estudiats per què diran molt de tu. També crec que molts cops és la intuïció la que fa que encertis.
A casa hi ha mil llums diferents, que igual si les veiessis per separat no les relacionaries mai amb la mateixa persona, en un mateix espai, però és així com m’agrada donar llum al meu voltant.

I aquesta meravella de paper d’Isamu Noguchi encara no forma part de la meva col·lecció però temps al temps…

I com m’encanta veure com es treballa amb les mans aquí teniu un vídeo que em fa posar els pels de gallina!!! Crec que és un treball meticulós, d’algú que hi posa tota la seva paciència i rigor. Un gust poder contemplar-ho.


-


Tengo verdadera pasión por la iluminación. No me preguntéis porque, no se de donde me viene, pero ya hace muchos años que colecciono lámparas maravillosas. Para mi es importantísimo pensar en los puntos de luz que iluminan mi casa, mi entorno, mi vida. Y la mayoría de veces la intuición es la que manda y la que hace que aciertes de lleno.

 Y ésta maravilla en papel de Isamu Noguchi todavía no ha entrado a formar parte de mi colección pero tiempo al tiempo…

Y como me encanta ver como se trabaja con las manos aquí os paso un video que os hará flipar. Es un trabajo meticuloso, hecho con paciencia y rigor. De alguien que ama y cuida su trabajo.





The making of Akari Light Sculpures


 

 

2 comentarios:

  1. Anónimo12:12

    Realment es preciosa! Molt encertada pel teu blog!
    Crid.

    ResponderEliminar