2.4.13

Ela Stone! Joies de bijuteria!


Joyas de bisutería


 

No us semblen perfectes per a qualsevol ocasió? No cal esperar que tinguis res extraordinari per lluïr-ne una, o totes, aquestes mini obres d'art. I com més ens agraden i afavoreixen és amb el més bàsic que puguis trobar a l'armari, donant protagonisme absolut a la joia. 
No us encantaria tenir una peça seva per aquest estiu? Amb la pell bronzejada, una samarreta qualsevol, un recullit a mig fer, una tumbona i una copa de la vostra beguda alcohòlica preferida, ben freda, això si! Uauuu! Guapíssimes!


-

¿No os parecen perfectos para cualquier ocasión? No hace falta tener nada extraordinario para lucir una, o todas, de las mini obras de arte de la diseñadora Ela Stone. Con lo más básico que puedas encontrar en el armario, dándole protagonismo absoluto a la joya.
¿No os encantaría tener una de estas piezas para lucir este verano? La piel bronceada, una camiseta cualquiera, un desmontado recogido, una tumbona y una copa de vuestra bebida alcohólica preferida, bien fría, eso si!!! ¡Uauuu! ¡Guapísimas!






4 comentarios:

  1. La col.lecció de les fulles és espectacular! Sí, sí amb un gin tónic marinen perfectament ;-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja t'hi veus, veritat? M'encanta descobrir aquests tresorets..

      Eliminar
  2. Me encanta el primer anillo. Precioso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. a mi me encanta saber que os encanta!
      besos!

      Eliminar